Hyperight

Ekonomifunktionens centrala roll i företag och organisationer har kanske sällan varit viktigare än nu när både omvärlden är osäker och utvecklingen går i ett rasande tempo. Det ställer stora krav på att hänga med,  men än viktigare är att ligga steget före.

Många ekonomifunktioners traditionella arbetssätt, verktyg och metoder utmanas där enbart att ha koll på historiken långt ifrån räcker till. Istället ökar kraven på att vara en mer naturlig och integrerad del av verksamheten och en proaktiv kraft som både har koll på historiken men också blickar framåt. Det handlar om att identifiera och navigera verksamheten genom risker och möjligheter och att skapa förutsättningar för välinformerade beslut med bättre resultat som mål.

Under det här webinaret delar talare från Länsförsäkringar och IBM med sig av deras respektive spännande resa med nya arbetssätt och metoder samt hur verktyg stöttar i arbetet med att skapa den moderna smarta ekonomifunktionen. 

Delta i årets viktigaste webinar och lär dig mer om:

  • Transformation– dagens och morgondagens utmaningar och hur du bäst tar dig an dessa.
  • Kundupplevelse – hur tekniken kan ge dina användare en bättre upplevelse
  • Affärsvärde – hur datadrivna och välinformerade beslut skapar affärsvärde
  • Utvecklingen – hur du kan maximera nyttan av allt smartare lösningar
  • Konkreta exempel – resultat av skarpa projekt i drift

Agenda

Talare

Peter Ivert
Peter Ivert

Chef Koncerncontrol, Affärs- & Kapitalplanering
Länsförsäkringar AB

Sandra Stevstedt
Sandra Stevstedt

Finanschef Cloud and Cognitive
IBM Europe

Började hos IBM för 22 år sedan och under karriären haft flertalet CFO roller inom olika affärsenheter, tidigare rollen var som Country CFO och styrelsemedlem för IBM Svenska AB. Hon leder idag transformationen av finansorganisationen på Europeisk nivå inom Cloud and Cognitive med målet att ha ett fullt agilt och data drivet arbetssätt som möter de behov och förväntningar som våra affärsledare har idag och kommer att ha framöver Sandra är en performance driven ledare med en passion för teknologi samt de människor som kan med hjälp av denna teknologi skapa värde för våra kunder och IBM.

Niklas Molander
Niklas Molander

Lösningsspecialist Performance Management
IBM Technology


Niklas Molander är sedan +10 år lösningsspecialist inom området Performance Management på IBM. Han har hjälpt ett hundratal svenska och nordiska företag med att effektivisera sin verksamhetsstyrning med lösningar från IBM. Innan IBM jobbade Niklas som business controller inom företrädesvis fordonsindustrin.

Jesper Gardtman
Jesper Gardtman

Kundansvarig
IBM Technology


Jesper är kundansvarig för IBM’s portfölj inom områdena Data Collection, Data Governance, Performance management & Data Science i 5+ år. Han har hjälpt flera svenska och nordiska företag att ta fram strategier och lösningar för att maximera värdet av sin data inom områden som verksamhetsanalys, logistik och risk. Innan IBM jobbade Jesper som analytiker inom Corporate Finance.

Henrik Göthberg
Johanna Hellstrom

Moderator
IBM Global Business Services

Mer information

Tid: 17:e februari, 2021 klockan 9:00 – 10:00
Plats: Digitalt via Webinar Jam. Länk skickas ut veckan och dagen innan.
Sista anmälningsdag: 2021-02-15
Arrangörer: Hyperight AB i samarbete med IBM.